Praktijkinformatie

Beweegpraktijk 2move is een klantgerichte praktijk voor fysiotherapie en oefentherapie in het hart van de gemeente Valkenburg ZH. De praktijk is gevestigd in de zorgvleugel van het Dorpshuis in Valkenburg ZH. Deze mooie locatie met een grote oefenruimte is centraal gelegen in de dorpskern. Het plein bied voldoende gratis parkeergelegenheid, waardoor wij voor iedereen goed bereikbaar zijn. Wij zitten op de begane grond en zijn goed toegankelijk als u minder goed ter been bent.

Gerichte zorg met aandacht voor de patiënt

Beweegpraktijk 2move staat voor gerichte zorg met aandacht voor de patiënt. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u of uw kind zo goed mogelijk te ondersteunen bij uw hulpvraag. Dit doen wij op basis van de meest recente wetenschappelijke onderbouwing. En passend op de situatie en belevingswereld waarin u of uw kind zich bevindt. Daarnaast werken we veel samen met andere zorgprofessionals om u of uw kind zo goed en effectief mogelijk van gerichte hulp te voorzien.

Maak kennis met het team

Over de praktijk

Beweegpraktijk 2move, voorheen bekend onder PMCV, bestaat uit een jong team met ervaring in zowel begeleiding van ouderen als in kinderen en alles daar tussenin. Onze therapeuten zijn te vinden in de kwaliteitsregisters van de fysiotherapie en de oefentherapie. Waarmee we de kwaliteit van onze behandelingen waarborgen.

Wij staan voor kwaliteit, klantgerichtheid en professionaliteit. Wij werken veelal zonder wachtlijst en u kunt zonder verwijsbrief bij ons terecht.