Kwaliteitsregister

Wij geloven dat kwaliteit alleen gewaarborgd blijft als je overlegt met collega’s, andere disciplines en jezelf regelmatig bijschoolt. Wij zijn dus lid van diverse overleggroepen en onze vakvereniging. Jaarlijks volgen wij scholing om onze kennis te verbreden en in te zetten in de behandeling van kinderen en volwassenen.

U kunt onze oefentherapeuten vinden in het kwaliteitsregister voor paramedici: https://kwaliteitsregisterparamedici.nl.

En onze fysiotherapeuten kunt u vinden in het kwaliteitregister fysiotherapie: https://defysiotherapeut.com/zorgzoeker/

Kwaliteitgarantie

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en onze therapeut(en) en horen graag wat u wel of niet fijn vond tijdens uw komst naar onze praktijk. Om dit in kaart te brengen maakt onze praktijk gebruikt van QDNA, een onafhankelijk bureau die de kwaliteit van de oefen- en fysiotherapeuten in kaart brengt. Dit gebeurt volledig anoniem. Met deze gegevens kunnen wij blijven ontwikkelen in de kwaliteit van onze behandelingen.

Graag vragen wij u om uw deelname. Na de laatste behandeling ontvangt u een email van QDNA (uit naam van onze praktijk) met een link naar een online vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10-15 minuten van uw tijd in beslag. De vragen gaan onder andere over onze accommodatie, informatievoorziening en de behandeling door uw therapeut. Met het invullen van de vragenlijst, helpt u ons om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren. Daarnaast kunnen wij aan de zorgverzekeraars aantonen wanneer onze behandelingen van voldoende kwaliteit zijn en kunnen wij ook komend jaar weer een contract afsluiten met uw zorgverzekeraar.

QDNA verzorgt het onderzoek en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden verwerkt en handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).
Wij als praktijk, uw eigen therapeut en uw verzekeraar komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw emailadres wordt niet gedeeld met derden. Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door u gekozen moment beëindigd worden zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn. Wij hopen dat u meedoet zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren! Bij voorbaat heel hartelijk dank.